Maandag weer geopend vanaf 12:30 uur

Merken

Dermaprime huidverzorging

DermaPrime, The Promise of Beauty.....

Al sinds 1984 biedt het Zwitsers merk DermaPrime een complete huidverzorgingslijn aan voor de professionele schoonheidsspecialiste. Meer dan 10.000 schoonheidsspecialistes over de hele wereld werken dagelijks met volle tevredenheid met DermaPrime.

Voor ieder huidtype, voor ieder huidprobleem heeft DermaPrime de juiste producten waarmee snel en veilig een optimaal resultaat wordt behaald.

Klik hier voor mijn Dermaprime webwinkel

Keenwell

De Keenwell filosofie
Onderzoek, respect, kennis en de absolute behoefte tot het verzorgen van een van uw dierbaarste bezittingen; uw huid.

Kennis
Al meer dan 35 jaar is Keenwell een innovatief merk in de huidverzorgingsbranche. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen, exclusieve ingredienten en recepturen.

Well being
Keenwell opent de deur naar dat gevoel van luxe..met lichte texturen en aangename, subtiele geuren. Verzorging wordt hierdoor een aaneenschakeling van indrukken..

Klik hier voor mijn Keenwell webwinkel

Mavala Nails

Mavala is een filosofie, een filosofie die is gewijd aan verzorging en schoonheid. Al sinds 1958 staat het Zwitserse bedrijf dankzij intensief onderzoek en wetenschappelijke kennis garant voor optimale prestaties en verzorgingsproducten.

Mavala is er als merk bijzonder trots op dat alle producten nog steeds ontwikkeld worden in hun thuisbasis in Genève en in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd worden.